Ce trebuie sa stiti atunci cand gatiti orez sau bulgur

tt r c

Atunci cand gatiti cu orez sau bulgur, la final, preparatele trebuie lasate acoperite cam 10 minute de la stingerea sursei de caldura, timp in care volumul boabelor mai creste, iar pilaful/ risotto-ul devine mai consistent. Acest lucru trebuie luat in considerare atunci cand finalizam mancarea, deoarece consistenta ei finala va fi mai groasa decat cea din momentul stingerii focului.

O idee de pilaf de bulgur gasiti aici.

 

Anunțuri

Un gând despre &8222;Ce trebuie sa stiti atunci cand gatiti orez sau bulgur&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s